Inloggen

Basisschool Scharn

preview

Sinds een tijdje maken we gebruik van SchouderCom. We willen SchouderCom optimaal gaan gebruiken, want er zijn vele mogelijkheden beschikbaar. Dat betekent dat er een aantal veranderingen gaan plaatsvinden.

U heeft al kennis kunnen maken met het afmelden van uw zoon/dochter, met het ontvangen en wellicht ook sturen van berichten en het intekenen voor de kennismakingsgesprekken. En wellicht heeft u de app van SchouderCom ook al geïnstalleerd op uw telefoon.

Vóór de herfstvakantie zal de laatste nieuwsbrief uitgaan en staan in het vervolg alle nieuwsberichten op SchouderCom. Deze zullen dan gefaseerd worden gedeeld met u, zodat u niet overspoeld wordt met berichten. Daarnaast kunt u wekelijks een blog vinden van de klas van uw zoon/dochter.

Mocht u problemen ondervinden met het aanmelden bij SchouderCom of het gebruik hiervan, dan zijn er vanaf woensdag 25 september inloop-momenten bij de administratie. Deze vinden op woensdag plaats van 12.00 tot 12.45 uur en op vrijdag van 11.30 tot 12.15 uur.