Inloggen

Basisschool Scharn

preview

We gaan beginnen...... 

--

Na een goede voorbereiding, veel input van leerlingen (leerlingenraad en ECO-team), leerkrachten, werkgroep herinrichting schoolomgeving (ouders, MIK), kunnen we u laten weten dat we gaan beginnen met het vergroenen van de speelplaatsen. De eerste fase zal starten op de speelplaats van de bovenbouw. In de bijlage vindt u een uitwerking van het plan.

 

Wat betekent dit voor de dagelijkse gang van zaken?

Vanaf maandag 25 november gaat het bedrijf BTL van start. Het bedrijf zal de ingang, aan de rechterkant van het hoofdgebouw gebruiken, als in- en uitgang voor hun werkzaamheden. Dit betekent dat deze ingang tijdelijk niet gebruikt kan worden door de leerlingen. De leerlingen van de groepen 6 en 7, zullen daarom gebruik gaan maken van de ingang aan de linkerkant van het hoofgebouw. Waarna ze via de speelplaats (deur groep 8) naar binnen kunnen. Alle leerlingen die de fiets normaliter aan de rechterkant van het gebouw neerzetten, zetten nu hun fiets aan de linkerkant van het gebouw. Om alles zo goed als mogelijk te laten verlopen vragen we van iedereen een stukje flexibiliteit. Als het weer niet tegen zit, zullen de werkzaamheden 6 à 7 dagen in beslag nemen.

 

Mocht u nieuwsgierig zijn naar het ontwerp van de speelplaats, dan kunt u deze vinden in de bijlage. Tevens zullen we in de hal bij de stilteruimte op een bord de nodige informatie weergeven.

 

Met vriendelijk groet,

ECO-team

Leerlingenraad

Werkgroep herinrichting schoolomgeving (ouders, MIK)

De werkgroep Vergroening speelplaats.