Inloggen

Basisschool Scharn

preview

En toen was het ineens zomervakantie... Een veel gehoorde zin op dit moment. Door de ongebruikelijke periode die we achter de rug hebben, lijkt het alsof het nog geen tijd is voor vakantie. Maar het is echt waar... Vandaag was de laatste schooldag. Een beetje anders dan normaal, maar absoluut niet minder gezellig!
De groepen 1 t/m 4 werden vandaag letterlijk verrast door een optreden van de schoolgoochelaar en de groepen 5 t/m 8 met een optreden door een illusionist. 
Daarnaast nam directeur Annette Wijnen vandaag afscheid van de leerlingen en ouders. Dat startte deze ochtend met een ware bloemenzee. Dank aan alle ouders en leerlingen die een bloemetje kwamen geven! Daarna heeft ze, samen met haar man Jo, een bezoekje aan elke groep gebracht waar ze werd verrast met optredens, liedjes, trucs en cadeaus. Tussendoor brachten alle leerlingen een bezoekje aan de ijscoman waar ze door Annette werden getrakteerd op een lekker ijsje.  
De ochtend eindigde met het afscheid van de groepen 8. Met de nodige aanpassingen konden de ouders gelukkig bij dit bijzondere afscheid van de basisschool zijn. Er werd gezongen, gesproken, met een lach en met een traan. Voor de allerlaatste keer liepen de leerlingen de school uit, maar dan door een erehaag van ouders/verzorgers, broertjes en/of zusjes. 
Wij willen iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat alle leerlingen een hele fijne laatste schooldag hebben gehad. 
Daarnaast wensen we iedereen een hele fijne vakantie toe en zien we de leerlingen weer terug op maandag 24 augustus!