Inloggen

Basisschool Scharn

preview

Regels binnen Teams

We zijn nu heel hard bezig met het werken in Teams. Alle leerlingen kunnen contact hebben met hun juf of meester, er worden bestanden/filmpjes gedeeld, kinderen kunnen dingen inleveren, etc. Toch is het fijn als we net zoals in de klas regels hebben om 'vergaderingen/lessen' goed te laten verlopen. Maar ook... om communicatie tussen leerlingen goed te laten verlopen. Daarom zijn de volgende regels van toepassing binnen Teams en wat zouden we het fijn vinden als u deze eens naloopt met uw zoon/dochter.

 

Afspraken

 

Oproep

Nu we onze sociale contacten zoveel mogelijk moeten beperken, ruimt L1 zendtijd in voor videoboodschappen van gewone Limburgers die elkaar een hart onder de riem willen steken. Deze worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden onder de titel Allerliefste Limburgers.

 

De regionale omroep heeft niet alleen als taak om de Limburgers te informeren over de coronacrisis. L1 wil ook een verbindende rol spelen. We hopen daarom dat zoveel mogelijk Limburgers een videoboodschap insturen om elkaar een virtuele knuffel te geven.

 

Leo Hauben, hoofdredacteur L1: “We maken een onwerkelijke tijd door waarin we min of meer thuis opgesloten zitten. Vooral voor ouderen is de televisie vaak het enige venster op de wereld én op hun eigen directe omgeving. Hoe mooi is het dan als je daar je kinderen, kleinkinderen, vrienden of buurtgenoten voorbij ziet komen met een speciale boodschap voor jou?”

 

Hoe werkt het?

Neem op je telefoon een korte videoboodschap op en noem de naam voor wie de boodschap is bedoeld. En zet in het bericht erbij voor wie de video is bedoeld (naam en woonplaats). Stuur je filmpje via Whatsapp naar het nummer 06 44 76 71 57. De videoboodschappen worden vanaf woensdag 25 maart uitgezonden.