Inloggen

Basisschool Scharn

preview

ecoIn oktober en november hebben kinderen en volwassenen kleine elektrische apparaten ingeleverd. Nadat die zijn geteld en opgehaald hebben wij als 'beloning' een digitale camera gekregen!  Hij gaat gebruikt worden door leerlingen die opdracht hebben om een bepaalde activiteit te fotograferen. We hebben hiernaast ook nog een voorleesboek gekregen.

 

Audit

Op 10 januari 2020 wordt er op onze school een audit afgenomen door stichting Eco-schools. Dit is de organisatie waarbij onze school is aangesloten. Zij organiseren en begeleiden scholen die op een structurele manier werk willen maken van duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Onze school heeft een aantal stappen doorlopen en denkt dat ze de Groene Vlag verdienen. Dat is na het behalen van het bronzen en zilveren certificaat, de hoogste onderscheiding die je als school kunt krijgen.

U hoort nog van ons!

 

Speelpleinen

Het speelplein van de bovenbouw is zo goed als af. Het achterste stuk mag nu nog niet gebruikt worden om de levende bomen nog te beschermen. Na de Kerstvakantie maken we de oplossing hiervoor in orde. Dan worden er ook goaltjes geplaatst door ons conciĆ«rges. De leerlingen van de groepen 6 en 7 kunnen na de Kerstvakantie hun fiets weer op de oude vertrouwde plaats zetten.