Inloggen

Basisschool Scharn

preview

Juffrouw Astrid Maas gaat met ingang van 21 oktober a.s. werken aan het United World College te Maastricht. Deze school maakt ook deel uit van onze stichting MosaLira. Voor juffrouw Astrid een mooie nieuwe stap in haar loopbaan. Wij feliciteren haar daarom ook van harte met deze nieuwe uitdaging en bedanken haar voor haar inzet gedurende meer dan 22 jaar aan onze school.

 

De nieuwe juf van groep 4a, naast juffrouw Diana op vrijdag, wordt Eveline Derks. Zij stelt zich verderop in deze nieuwbrief even voor. Juffrouw Eveline, welkom op onze school!


Astrid

Beste ouders, lieve kinderen,

 

Na 22 jaar ga ik afscheid nemen van Basisschool Scharn. Het zal even wennen zijn en ik zal jullie enorm gaan missen. Gelukkig kan ik terug kijken op een mooie tijd die ik in “Sjaan” heb gehad. Als vervangster begonnen en uiteindelijk 15 jaar kleuters gehad. Toen de overstap gemaakt naar groep 3 en dit schooljaar mogen “proeven” aan groep 4. Elke groep heeft zijn mooie kanten, ik heb dan ook met volle teugen genoten van het werken met de kinderen. Ik genoot niet alleen van het voor de klas staan, maar ook van de kerstmarkt, Sinterklaas vieringen, lentefeest, lampionnen tochten, herfstwandelingen en natuurlijk de schoolreisjes.

 

Na de herfstvakantie ga ik een nieuwe uitdaging aan bij het United World College Maastricht als lerares Nederlands, primary school, groep 3 en 4. Zoals ik ooit ben begonnen met lesgeven ga ik nu verder (ik heb na mijn studie een jaar in Frankrijk Nederlandse les gegeven aan kinderen en volwassenen).

 

Ik wil alle ouders bedanken voor de mooie tijd en het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad. De kinderen wens ik heel veel plezier en veel succes.

Speciaal voor “mien Sjatsjes” van groep 4A: Geer zeet un SUPER kleske!

 

Tot zeens allemaol.

Astrid Maas


Evelien

Beste ouders en leerlingen,

 

Als nieuwe juf op jullie school wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Eveline Derks, 37 jaar en moeder van twee jongens. De jongste is nu net 12 weken. Naast de nieuwste ontwikkelingen op onderwijsgebied         bijhouden, ga ik in mijn vrije tijd graag erop uit de natuur in, mijn moestuin een beetje bijhouden en doe ik yoga. Dit klinkt misschien een beetje zweverig in de oren, maar ik val best mee hoor en ben toch behoorlijk down to earth!

 

De afgelopen 11 jaar heb ik met veel plezier en liefde gewerkt op de Leonardo-afdeling in Geleen, waar we het onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen neergezet hebben. Maar zoals dat in het leven gaat, kom je zo af en toe op een kruispunt waarbij je een andere weg in moet slaan. En dat moment is nu gekomen voor mij. Ik neem mijn ervaring en     kennis mee naar deze nieuwe uitdaging en hoop met net zo veel   plezier en liefde met jullie kinderen te kunnen werken.

 

Als je lekker in je vel zit kun je je ontwikkelen en sta je open voor nieuwe en soms spannende dingen om te leren. Op een spelende wijze gaan we samen eens kijken wat er achter dat muurtje zit. Want van proberen kun je leren!

Ik kijk er naar uit om te beginnen!

 

Groetjes Eveline