Login

Basisschool Scharn

preview

Beste ouders/verzorgers,

 

De bronafbeelding bekijkenVandaag begint de Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema 'En toen?'. Helaas dit jaar geen gezamenlijke opening, maar wel een live streaming via www.kinderboekenweek.nl die de kinderen in de klas zullen kijken. Deze wordt gepresenteerd door Anne Appelo en Ridder van Kooten. Kinderen voor Kinderen zal optreden met het lied van de Kinderboekenweek. Daarnaast zien we Arend van Dam en Mylo Freeman en de winnaars van De Gouden Griffel en Het Gouden Penseel. In de klas beginnen de leerlingen deze week aan knutselwerkjes die met het thema te maken hebben. Deze worden uiteindelijk tentoongesteld in de stilteruimte. Het resultaat hiervan ziet u op een later moment...

 

Buiten school vinden er ook activiteiten plaats rond de Kinderboekenweek. Bijvoorbeeld in het Natuur Historisch museum: https://nhmmaastricht.nl/kinderen/kinderboekenweek-2020.html 

 

Wij wensen iedereen veel plezier met de Kinderboekenweek!!!

 


Beste ouders/ verzorgers,

 

Middels dit bericht willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Teun en Nick, twee 1ejaars studenten van de opleiding Fontys Sportkunde. Samen zullen wij onder leiding van meester Daan (gymdocent) de naschoolse activiteiten dit jaar gaan verzorgen.

 

Wij zullen ons even kort aan u voorstellen:

Inline image

Ik ben Teun Elissen en ik ben 20 jaar oud. Zelf ben ik geboren en getogen in Heer. Hier woon ik samen met mijn ouders, mijn 2 broertjes en onze lieve, maar toch ook agressieve, valkparkiet. Naast de opleiding sportkunde voetbal ik ook nog 4x per week. Sportkunde was voor mij een logische keuze nadat ik mijn Havodiploma haalde. Ik vind het namelijk leuk om voor groepen te staan, deze te begeleiden en te helpen om hun persoonlijke en gezamenlijke doelen te behalen. Dit jaar houdt dat voor mij in om stage te lopen op een basisschool en dit is iets waar ik me zeer op verheug. Bij de voetbalclub ben ik al een aantal jaren actief als trainer van jeugdelftallen. De energie die ik krijg van het coachen, maar ook de energie die ik krijg van de kinderen werkt bij mij alleen maar als motivator om dit te blijven doen.

 

Ik ben Nick Thoolen, 18 jaar oud en ik woon in Hulsberg met mijn ouders en mijn broertje en zusje. Afgelopen jaar heb ik mijn Havo-diploma gehaald en dit jaar ben ik begonnen aan de studie sportkunde op Fontys in Eindhoven. Ik ben al sinds mijn basisschooltijd bezig met verschillende sporten. Ik heb gejudood, gevoetbald, gebokst en hardgelopen. Maar nu doe ik al 6 jaar aan wielrennen. Ik ben dus met veel verschillende sporten in aanmerking gekomen en heb in al deze sporten veel plezier gehad. Omdat ik sport zo belangrijk vind, wil ik zo veel mogelijk mensen helpen om ook te gaan sporten. Tijdens deze stage hoop ik dat ik uw zoon/dochter net zo enthousiast heb gemaakt voor sport als ikzelf ben.